Självporträtt Fru Thorsell Fotografi

 

Sommaren 2013, efter månader av planering och långa att-göra-listor kom dagen då jag blev fru Thorsell. En underbar dag, precis som planerat, och de som känner mig vet ju att det mesta jag gör är planerat. Samma sommar startade jag en blogg och det kändes naturligt att namnet på den skulle bli Fru Thorsell.

Jag är inte bara fru utan även mamma till två underbara killar. Dessa killar har fått mitt fotointresse att fullkomligt svämma över mina annars många andra kreativa sidor.

Att hinna med att dokumentera barnens uppväxt är inte det lättaste, med två barn har det blivit ännu svårare. Hur mycket jag än fotograferar kan jag ofta få känslan av att jag inte hinner med att fånga nuet eftersom jag själv också vill vara en närvarande mamma och delta i leken.

Jag vill hjälpa dig att fånga dig, dina barn eller hela din familj på bild. Medan ni leker och busar precis som vanligt, vill jag finnas där och dokumentera era skratt och fånga in känslan. Jag vill skapa bilder som bevarar de där härliga korta ögonblicken av barnens uppväxt för alltid. De som gör att ni glömmer sömnlösa nätter och tvätthögar.

Jag fotograferar även gärna andra porträtt. Din konfirmation, student, bal, din graviditet, dop eller bara kärleken mellan dig och din partner. Om du gillar min bildstil så hoppas jag att du inte tvekar att höra av dig med dina önskemål.

Cecilia