En riktigt bra present att ge bort tycker jag är ett presentkort på fotografering. Våren brukar ofta hänga ihop med många högtider, och många tillfällen att fira och i bland kan det vara svårt att hitta på presenter. En barnfotografering är perfekt till de nyblivna föräldrarna, till doppresent, namngivning eller till ett-åringen som redan har för många leksaker. En fotografering resulterar i ett minne för livet, finare present än så kan man ju knappast ge bort.

Jag erbjuder nu presentkort med ett jättebra erbjudande där du ger bort en 45 min lång fotografering och dessutom får en förstoring på finaste fineart papper med. Presentkorten har ett värde på 1150 kr, men säljs hela maj månad för 900 kr!

För att fira detta erbjudande och hjälpa någon med presenten tänkte jag ha en tävling där priset är just ett sådant presentkort. För att vara med och tävla ska du motivera varför du eller någon du känner ska vinna. Jag vill dessutom att du anmäler dig till mitt nyhetsbrev. Detta gör du genom att fylla i namn och mailadress här till höger på sidan. Du kan tävla fram till och med den 21 maj.

Lycka till!

Vinn presentkort på fotografering! Fru Thorsell Fotografi

 

2 Comments
 1. Jonna Karlsson
  May 21, 2015 -
  Reply

  Jag vill ge en fotografering till våra vänner som hade en lite kämpig start med sitt lilla pyre. Nu växer deras plutt med en väldig fart och jag är säker på att de skulle vilja få några av dina fina bilder på sin skatt :) De har ju sett hos oss hur fint det blir!!

 2. Jenny
  May 21, 2015 -
  Reply

  Jag skulle så gärna vilja överraska min man med en fotografering på vår lilla familj. När vi gifte oss hade vi inte råd med en fotograf men vi har alltid sagt att så fort vi kan ska vi fota oss hos en fotograf så vi får ett "ordentligt" kort. Nu har vi varit gifta i 2.5 år (och fått en lillebror till vår lilla familj) men fortfarande inte fått råd så jag håller tummarna och hoppas hoppas.

Leave a Comment