Sofia & Per – Bröllopsfotografering Falun

Sitter och förbereder mig inför sommarens bröllopssäsong och hittade fastnade på dessa bilder från en bröllopsfotografering från förra sommaren som jag faktiskt ännu inte bloggat om.

Att det var ett jättehärligt, avslappnat och lättsamt par jag skulle fotografera en höstdag i september var det ingen tvekan om. Vi hade några veckor innan gjort en provfotografering och när bruden föreslår graffitivägg som bakgrund och rostiga kundvagnar som rekvisita så känner jag mig helt övertygad om att vi kommer att komma bra överens.

När jag sedan möter upp dem vid Slussen i Falun på bröllopsdagen så jublade jag (i alla fall inombords). En brudgum som kommer i hög hatt och en brud i den vackraste vintageklänningen och flor i håret. Det är sånt som får den här bröllopsfotografen att gå i gång lite extra.

Bröllopet ägde sedan rum på en brygga på Främby Udde, dit brudparet anlände i båt.

Bröllopsfotografering Falun Dalarna Fru Thorsell Fotografi Bröllopsfotografering Falun Dalarna Fru Thorsell Fotografi

Leave a Comment