Svante – Nyföddfotografering

Att driva företag, ha två små barn och ett heltidsjobb är inte en  helt enkel ekvation. De lediga dagar jag hade tänkt ta till att använda till företaget under hösten/vinter fick ge vika för alldeles för många vabdagar och sjukdagar. Så här mitt i vabruari har jag fortfarande hoppet kvar att det första dagisåret för minstingen snart är över och förhoppningsvis därmed sjukdagarna. Nu tar jag nya tag både med fotograferingen och på bloggen och jag har så mycket att visa er!

Min senaste nyföddfotografering ägde rum hemma hos Svante. Svante är en cool kille på 3 veckor som lät mig hänga med honom och hans sköna familj i ett par timmar. Vi mätte fötter, myste i soffan, käkade russin (dock inte Svante, han käkade mjölk) läste sagor, sjöng sånger, busade i sängen med storasyster och hade riktigt skoj. Lite då och då tog Svante en tupplur för att orka med allt ståhej.

Jag är lite avundsjuk på Svante. För han har bilder på sig själv och sin familj som jag önskar att jag också haft på min familj när de var nyfödda. Sådana bilder som jag inte kunnat ta själv hur bra kamera jag än har. I vår ska jag och min familj bli fotograferad av en av mina favoritfotografer, det var min julklapp till mig själv. Jag längtar redan efter att få se resultatet!

Nyfödd lifestyle Fru Thorsell Fotografi

Leave a Comment