• Nu firar vi med ett erbjudande!
  • Nu firar vi med ett erbjudande!
  • Nu firar vi med ett erbjudande!
  • Nu firar vi med ett erbjudande!
  • Nu firar vi med ett erbjudande!

Nu tycker jag det är dags att fira! I går kom nämligen äntligen beskedet från skatteverket. Min F-skatt gick igenom och jag är nu egenföretagare! Det känns stort och spännande på samma gång. Skatteverket började sitt brev med meningen " Som nyföretagare ställs du inför många nya situationer." och jag ser med spänning fram emot vad dessa situationer kommer att vara.

Såhär har jag beskrivit min affärsidé:
Jag ska erbjuda i huvudsak barnfamiljer och bröllopspar porträttfotograferingar. Jag kommer att leverera naturliga bilder med mycket känsla, mestadels fotograferade utomhus i naturligt ljus. Mina kunder letar efter något speciellt och är villiga att betala för det lilla extra i form av professionalitet, kvalitativa produkter och en kundservice utöver det vanliga.

Jag tror på min affärsidé och hoppas att ni också gör det. För det är med hjälp av just er, mina nya och gamla kunder, mina vänner, familj och bekanta som mitt företag kommer att ta form. Med era rekommendationer och tips till era vänner kan jag förhoppningsvis nå ut till de som delar min vision. De som prioriterar och förstår värdet i att faktiskt dokumentera sin familj och sina barn, eller viktiga händelser i livet så som bröllop, dop, graviditeten eller bara en kärleksfotografering med din älskade. Jag levererar inte de fotoprodukter du kan beställa själv utan de lite extra lyxiga produkterna, som tål att tittas på om och om igen.

För att fira får du som tipsat någon som bokar en fotografering hos mig under juni-augusti ett eget presentkort på 300 kr som kan användas till produkter eller köp av bilder. Din vän får självklart också en summa på 300 kr som läggs till det presentkort som redan ingår i mina fotopaket. Erbjudandet gäller endast för nybokningar och ej i kombination med andra erbjudanden.

Leave a Comment