Hos Fru Thorsell Fotografi får du inte bara en fotografering utan en helhetslösning. Redan innan fotograferingen får du ett välkomstbrev med information inför din fotografering och en del tips för att ge din fotografering det bästa resultatet. Vi har tillsammans ett konsultationsmöte för att gå igenom förberedelser och du har chansen att berätta om vilket resultat du vill uppnå och om du vill använda bilderna till något speciellt.

När vi kommer till själva fotograferingen är min vision att den ska vara en underbar upplevelse i sig. Vi skippar de uppställda fotona där alla tittar in i kameran och säger cheese på tre, där föräldrarna är stressade över barnen som vill springa iväg och någon helst inte ville vara med på kort. Istället skapar vi tillsammans en trevlig stund där ansiktsuttrycken och känslorna vi fångar på bild är naturliga. En stund som ni kommer minnas länge där hela familjen bara är tillsammans och njuter av det. Vill barnen springa så springer vi, vill barnen kramas eller brottas så gör vi det. Det kommer skapa de naturligaste bilderna med de naturligaste känslorna och härligaste skratten.

Efter din fotografering kommer du antingen få ett webgalleri där du i lugn och ro kan titta på bilderna hemma eller så bokar vi in ett bildvisningsmöte där vi i lugn och ro går igenom bilderna och ni får hjälp att se vilka bilder som passar ihop och vilka möjligheter ni har för att bevara och visa era fotografier på bästa sätt. Jag jobbar med de bästa leverantörerna av lyxiga fotoalbum, vackra FineArt-prints, spännande fotoaskar, canvas och touchpaneler. Kvalitativa och exklusiva produkter som de vanliga fotohandlarna inte erbjuder. Jag jobbar även med design av ditt eget personliga collage eller om du önskar tackkort eller julkort av din fotografier. Önskar du hellre köpa de digitala bildfilerna kan du givetvis göra det. I mina fotograferingspaket ingår ett belopp som du själv väljer om du vill lägga på produkter eller bildfiler.

Jag fotograferar i  naturligt ljus i en naturlig miljö och använder inte blixtar eller annan studioutrustning.  Om du tycker min beskrivning stämmer in på hur du vill ha dina bilder och du gillar de bilder du ser här på hemsidan hoppas jag att du hör av dig till mig med dina önskemål. Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Enklast kontaktar du mig via kontaktformuläret eller via mail foto@fruthorsell.se så återkommer jag till dig så snart jag kan.