• Fotografering med sommarkänsla
  • Fotografering med sommarkänsla
  • Fotografering med sommarkänsla
  • Fotografering med sommarkänsla

I helgen fick i alla fall jag lite sommarkänsla och tog med barnen och deras kusin på en picknick och fotografering. Vi åkte till Grängshammar vilket är en av mina favoritfotoplatser här omkring. Tanken var att fotografera bland vitsipporna men det blev kanske inte jättemånga sådana med på bild... Istället blev det gula stövlar, en gul spade och underbart somriga bilder på min söta systerson!

Jag har fått uppfattningen av att många väntar med att boka in fotograferingar på våren då det fortfarande är kallt och kanske inte alltid hunnit bli grönt överallt. Jag skulle verkligen vilja råda till att göra det motsatta. Våren är bästa årstiden att fotografera. Solen är ännu inte riktigt lika stark och står lika högt. Åtminstone har man en liten chans att fånga den bästa fototiden som är en timme efter soluppgång eller en timme innan solnedgång. Grönskan som nu har kommit är fortfarande lite skirare och släpper fint igenom solljuset. För att inte tala om alla fina växter som blommor så här års. Foton bland vitsippor, körsbärsträd och äppelblom är ju underbara.

Även första sidan här på hemsidan fick bli uppdaterad med lite somrigare utomhusbilder nu! Tyckte det passade årstiden! Där hittar ni även erbjudandet att köpa presentkort på ett paket med 45 min fotografering och en förstoring på vackert fine art papper. Presentkorten har ett värde av 1150  kr och kostar nu endast 900 kr. Köp till dig själv eller ge bort i present!

 

 

 

 

Leave a Comment