Det våras för familjefotograferingar

 

Läser ett tidigare inlägg från i år på bloggen, där jag beskriver hur mycket energi som gått åt till sjuka barn och VAB detta år. Tid och energi som jag såklart hade velat lägga på annat. Då hade jag hopp om att det skulle bli bättre, men veckan efter bröt min äldsta son benet i slalombacken och fick samtidigt vattkoppor. Så tre veckor turades jag och min man om att vara hemma, även yngsta sonen ville ju få vattkopporna avklarade när vi ändå höll på. Men jag gör ett nytt försök, nu är gipset borta och vi har (ta i trä) säkert varit vabfria i ett par veckor nu. (kan någon ringa Guinness rekordbok?)

Nu ska vi vara friska ett tag, resa bort en vecka och framför allt damma av kamerautrustningen och njuta av den härliga våren. Älskar att fotografera på våren! Solen är lite mindre stark, älskar färgerna innan det gröna tar helt över, vitsipporna kommer, fågelkvittret, solnedgångarna, björkdungarna.. ja ni hör ju själva. Framför allt mindre mygg och andra insekter. Ser ni några konstiga prickar på bilderna här nedan så är det bara en myggsvärm eller två som flög förbi. Den här härliga familjen fotograferade jag nämligen förra sensommaren men lovade att vänta med att visa bilder till mormor, farmor och släkten fått sina julklappar.

Vänta inte på sommaren, klä er lager på lager och passa på att boka in era familjefotograferingar redan nu.

Barnfotograf och familjefotograf i borlänge dalarna, Fru Thorsell Fotografi Barnfotograf och familjefotograf i borlänge dalarna, Fru Thorsell Fotografi

Leave a Comment