Jag fullkomligt älskar att fotografera bröllop!  Att få vara en del av någons så viktiga dag, dokumentera ögonblicken, detaljerna och fånga känslorna är som en dröm för mig. Har du kikat in i mitt bröllopsgalleri och sett något du gillar? Behöver du en bröllopsfotograf i Dalarna? Då hoppas jag att du hör av dig till mig, så träffas vi för en fika!

I alla nedanstående paket ingår min arbetstid i form av möten med er, resor, planering, förberedelser och framförallt tiden för urval och redigering av era bilder. Efter en bröllopsdag finns det flera flera hundra bilder som ska tittas igenom och tiden vi spenderar tillsammans på er bröllopsdag är bara en bråkdel av den tid jag engagerar mig i just ert bröllop. Jag har också backup av era bilder för eventuella efterbeställningar i minst 1 år.

I mina paket ingår inga färdiga produkter då jag tror att mina kunder gärna själva väljer de produkter som passar er bäst. Därför får ni i stället med ett presentkort som en rabatt ni kan handla produkter för i efterhand. Självklart sätter jag också ihop personliga paket om ni inte tycker något av dessa passar er.

Mina bröllopspaket och priser hittar ni här:

Bröllopspaket 2017