En bröllopsfotograf ska väljas med omsorg. Min egen bröllopsdag var så där fantastisk som jag alltid drömt. Att få bli ompysslad hos frisören och att få känna sig som en prinssessa i bröllopsklänningen. Fjärilarna i magen innan vigseln och att efteråt få krama alla vänner och släktingar på kyrkbacken. God mat, fina tal där ögonen tårades och en kväll som avslutades som sig bör på dansgolvet. Av allt detta hade jag inte räknat med att fotograferingen skulle vara en av de bästa stunderna på hela dagen. Den stunden då jag och min blivande man hade tid för oss själva. Att gå hand i hand, se på varandra, krama varandra och samla ihop alla känslor som dagen uppbringade. Den tiden på dagen vi verkligen kunde stanna upp och njuta av stunden.

När jag senare fick se bilderna från fotograferingen tårades ögonen direkt. De underbara känslorna jag upplevde under fotograferingen kom tillbaka och har fortsatt att göra det varje gång jag tittar på dessa kort.

Samma upplevelse hoppas jag kunna ge er. Det är speciellt att få fota någons bröllop. Ett stort ansvar att fånga de rätta ögonblicken då de sällan går att återskapa. Det är samtidigt bland de bästa jag vet. Är ni intresserade av en bröllopsfotografering kan ni läsa mer här, och mina bröllopspaket hittar ni här.

Bläddra gärna runt i albumen från mina tidigare fotograferingar och klicka på någon av bilderna för att se dem i större format. Stämmer bilderna, känslorna och stilen överens med det ni är ute efter hoppas jag att ni hör av er till mig.