Bokningsvillkor
Genom att boka Fru Thorsell Fotografi godkänner du nedanstående villkor. Dessa undertecknas av kunden innan varje fotografering.

Avbokning
Avbokning senare än 24 h innan fotografering debiteras med 450 kr. Detta gäller ej vid sjukdom eller sjukhusvistelse.

Oförutsedda händelser
Jag använder det naturliga ljuset när jag fotograferar och är därför beroende av vädret för att få så bra bilder som möjligt. Jag förbehåller mig därför rätten att med kort varsel flytta en inbokad fotografering till en annan dag om så skulle behövas. Detta gäller även om något oförutsett skulle hända som att kameran eller annan viktigt utrustning går sönder.

Leverans och bildrättigheter
Leveranstiden är varierande beroende på min arbetsbelastning. Mitt mål är att ert urval av bilder ska finnas på ett webgalleri inom 2 veckor. Därifrån kan ni i lugn och ro välja ut era favoriter. Jag finns naturligtvis behjälplig om ni vill diskutera bildval eller vilka bilder som passar bäst ihop. När ni har gjort ert val har ni godkänt bilderna och dess redigering. Digitala bilder kan inte returneras eller reklameras efter köp.

De slutliga färdigredigerade bilderna levereras sedan 2-4 veckor senare. Önskas förstoringar kan eventuell leveranstid för dessa tillkomma.

Digitala bilder levereras högupplösta i filformatet jpg (20x30 cm, 300 dpi) med fria användningsrättigheter för privat bruk. Bilderna får inte redigeras, beskäras, eller ändras på annat sätt efter leverans. Bilderna får heller inte användas för kommersiellt bruk utan min tillåtelse.

Du får mer än gärna använda bilderna på t.ex. sociala medier, blogg, hemsida men tänk på att ange ”Fotograf: Fru Thorsell Fotografi” och länka gärna till min hemsida fruthorsell.se.

Mina bilder från olika fotograferingar är även min marknadsföring för att nå nya kunder. Vill du inte att bilderna används i  t.ex. sociala medier, hemsida/blogg, annonser eller annan marknadsföring vill jag att du meddelar mig det senast vid avtalsskrivning. Övrig användning eller försäljning av bilderna för kommersiellt bruk sker aldrig utan att jag frågat dig om tillåtelse.

Betalning
Fru Thorsell Fotografi är godkänd för F-skatt. Betalning sker via faktura innan förstoringar/färdiga högupplösta bilder kan levereras.

Resevillkor
Vid resor utanför Borlänge tillkommer reseersättning med 45 kr/mil.