• Behöver du en bröllopsfotograf?
  • Behöver du en bröllopsfotograf?
  • Behöver du en bröllopsfotograf?

Bröllopssäsongen är redan igång och om du eller någon du känner letar bröllopsfotograf så har ni kommit rätt! Efter att ha fått ett par prisförfrågningar så har jag nu knåpat ihop några färdiga och väldigt förmånliga bröllopspaket. Eftersom det är min första säsong är de extra förmånliga under hela 2015! Bröllopspaketen hittar du här och allt du behöver veta inför en bröllopsbokning hittar du här.

Jag vill att mina bröllopsfoton ska vara både vackra och känslofulla. Jag vill gärna fånga de små naturliga ögonblicken under fotograferingen där ni är avslappnade och glömmer bort mig som fotograf.

En bröllopsfotograf ska väljas med omsorg! Är du osäker på om jag är den rätta bröllopsfotografen för just er så kan vi gärna träffas för en fika och se hur det känns. Titta även in i mitt bröllopsgalleri för fler bilder från tidigare bröllop.

Leave a Comment