Är sommaren slut nu?

Jag passar på, jag försöker ta vara på de sista sommardagarna! Samtidigt känner jag hur hösten är på intågande. Idag har vi sista dagen med inskolning och föräldraledigheten har sett sitt slut. Konstig känsla att gå till jobbet fem dagar i veckan igen. Som tur är ska jag i alla fall få jobba med mitt företag ett par dagar i månaden och det ser jag verkligen fram emot. Att få utveckla, finslipa detaljer, uppdatera hemsidan med alla fotograferingar jag fått möjligheten att göra i sommar. Hösten kommer att vara fullspäckad med bakom-kulisserna-jobb.

I höst gissar jag också att några av er funderar på vilka julklappar ni ska köpa och en av era julklappsidéer är några inramade fotografier på era barn. Jag vet att det är mörkt i november och kallt! De där härliga sommarbilderna där barnen springer barfota i gräset, eller hela familjen busar på en filt fungerar inte lika bra längre. Så passa på att boka en fotografering redan nu!

Jag längtar efter att fotografera er familj och erbjuder därför en familjefotografering där det ingår 10 st digitala bilder för 1750 kr just nu. Erbjudandet gäller de första 3 bokningarna och själva fotograferingen ska äga rum under september månad. Kontakta mig gärna för mer info.

Här är några bilder från en minifotografering jag hade med blivande familjen Sundén inför deras bröllop nästa helg.

Familjefotografering Falun Fru Thorsell BarnfotografFamiljefotografering Falun Fru Thorsell Barnfotograf
Familjefotografering Falun Fru Thorsell Barnfotograf
Familjefotografering Falun Fru Thorsell Barnfotograf
Familjefotografering Falun Fru Thorsell Barnfotograf
Bröllop Fotograf Falun Fru Thorsell

Leave a Comment